SexShop.ro

Aventurier la 83 de ani

Sosind pe acest site posibil ca esti un aventurier sau iti plac aventurile.Si nu puteam incepe calatoriile noastre decat cu o intamplare din ciclul haios-macabru.Si cum itinerariile s-au mutat pe linkurile de Internet,deunazi mi-a atras atentia un batranel de vreo 83 de ani de prin judetul Buzau,mai precis comuna Berca.Batranelul nostru avand tichete gratuite de mers cu trenul s-a dus la oras,in Buzau,dar nu cum ati crede sa cumpere cele necesare pentru gospodaria dumisale de la vreun supermarket sau hipermarket asa cum mai obisnuiesc oamenii in varsta de pe la sate,ci sa se intalneasca cu amanta.Amanta,o duduie de vreo70 de ani csre avea programare la omul nostru odata pe luna,pesemne barbacsu nu prea mai lucra cu talent.
Toate bune si frumoase pana aici.Porumbeii nostri s-au intalnit,au servit o friptura.si cum la ea acasa era periculos au apelat la serviciile unui hotel.Se urcara ei doi in camera si dupa o giugiuleala prealabila la momentul culminant...poc!Inima batranelului nostru a cam ruginit si osia a cedat.Speriata ,porumbita a luat-o la sanatoasa nesatisfacuta lasandu-si porumbelul singur.Una din cameristele hotelului vazand -o pe consoarta lor singura se duse si ea in camera cu pricina sa vada ce face clientul lor fidel.Cand ce sa vezi..,acesta era incremenit si gol pusca dar macar scula era cum trebuie.Salvarea a venit,l a luat pe omul nostru si s a terminat aventura noastra de azi.Ce ramane sa remarcam este ca omul a murit macar fericit si ce probleme vor avea rudele cand vor incerca sa puna clapa la cosciug.

powered by Aventurierul de serviciu Tony.

„Femeia a ieşit speriată, ne-a salutat şi a plecat în grabă. Apoi am văzut că moşul nu mai coboară şi am intrat la bănuieli. Mi-am făcut curaj, am intrat şi l-am găsit dezbrăcat, cu faţa în sus şi cu gura strâmbă. Apoi, m-am dus într-o fugă să le povestesc colegelor ce grozăvie s-a petrecut la noi în hotel”, ne-a povestit Dida B., cameristă la hotelul Bucegi.

„Nu mi-a venit să cred ce am văzut. Bătrânul era complet dezbrăcat, cu o figură stâlcită de durere. Ce am remarcat toate colegele a fost că bătrânul murise în plină vigoare, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Probabil că a consumat ceva stimulente, ca să nu se facă de râs”, ne-a povestit Ioana C., recepţionera hotelului.

citat din sursa www.adevarul.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

:)) a luat mosu' viagra de i s-au sculat si alunitele pe el:))

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |