SexShop.ro

Safe House. 2012

Safe House-Casa conspirativă.

Regia Daniel Espinosa.
Cu Denzel Washington, Ryan Reynolds.

SAFE HOUSE este un thriller în care protagonişti sînt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.

În ultimul an, Weston a fost frustrat de postul său inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visînd să devină agent operaţional, aşteaptă ocazia perfectă pentru a-şi dovedi loialitatea. Cînd singurul ocupant al casei se dovedeşte a fi cel mai periculos om pe care l-a întîlnit pînă acum, Weston e gata pentru a-şi face datoria.

La rîndul său, Tobin Frost a reuşit să scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenţi de teren pe care i-a avut vreodată CIA, acesta a părăsit agenţia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus să plătească mai bine, daunele făcute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poartă cu el un secret.

Cei doi se aliază pentru a-şi a seama dacă cei care i-au atacat sînt mercenari sau a fost mîna cuiva din interior care vrea să-i elimine, pentru că îi stau în cale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |