SexShop.ro

Vidocq. 2001

Vidocq.

Regia Pitof.
Cu Gérard Depardieu.

1830. Parisul se teme de o nouã revolutie, dar si de misterioasele crime înfãptuite în ultima vreme, si pe care doar Vidocq – ex-puscãrias devenit cel mai celebru detectiv al epocii sale – le poate rezolva.
Dar Vidocq, agãtat de marginile unei gropi din care ies flãcãri, priveste cãtre creatura care îl dominã. Aceasta îsi scoate masca, iar Vidocq se uitã terorizat… înainte de a dispãrea în abis.

Astfel debuteazã îngrijorãtoarele evenimente care bulverseazã Parisul secolului al 19-lea. Multi sunt cei care încearcã sã descopere misterul care învãluie moartea lui Vidocq, dar nimeni nu e mai hotãrât decât tânãrul sãu biograf, Etienne Boisset. Prin strãdute obscure si cabinete secrete, prin bordeluri si locuri unde se fumeazã opium, el cautã adevãrul, ajutat de Nimier, fidelul asociat al lui Vidocq, si de Préah, iubita dispãrutului.
Pe lângã disparitia lui Vidocq, ei investigheazã si moartea a trei personaje importante ale orasului, Belmont, Veraldi si Lafitte, între care nu existã nici o legãturã, în afarã de faptul cã toti au fost loviti de trãsnet. Oare este vorba despre un complot politic, o rãzbunare plãnuitã sau pedeapsa divinã pentru cã acestia au rãpit tinere fecioare si le-au folosit în ritualuri macabre? Toate indiciile par sã conducã înspre o adevãratã întruchipare a rãului, Alchimistul, care poartã o mascã de oglindã în care se spune cã oricine se priveste îsi pierde sufletul. Este el oare doar o legendã sau existã în realitate?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |