SexShop.ro

Domino. 2005

Domino.

Regia Tony Scott.
Cu Édgar Ramírez, Mickey Rourke, Keira Knightley.

Fiica respectatului actor Lawrence Harvey şi a fotomodelului Sophie Wynn, Domino Harvey (Keira Knightley) s-a născut într-un mediu privilegiat şi înstărit, dar care nu o interesa câtuşi de puţin.

Tatăl ei a murit când ea avea doar opt ani, iar mama ei a trimis-o la un internat, în speranţa că-i va tempera spiritul rebel. După o încercare în cariera de model, Domino ajunge la un seminar de job-uri, unde se recrutau persoane ce doreau să devină vânători de recompense.

Spre disperarea Sophiei (Jacqueline Bisset), Domino se îndragosteşte de noua slujbă şi de colegii ei de aventuri, care vor deveni noua ei familie. Astfel începe povestea plină de aventuri, acţiune, suspans şi condimentată cu umor negru...

Domino îşi găseşte adevărata vocaţie şi intră într-o colorată gaşcă de outsideri, printre care şeful ei, fostul condamnat Ed Mosbey (Mickey Rourke), Choco (Edgar Ramirez), un latino sexy cam neşlefuit şi care o venerază în secret pe Domino, şi Alf (Rizwan Abbasi), un ex-patriat afghan, obsedat de explozibili.

Ei devin curând cei mai de succes vânători de recompense din L.A. Următorul pas este, evident, acela de a-şi expune talentul la televiziune!

Producătorul Mark Heiss (Christopher Walken) şi asistenta sa fidelă, Kimmie (Mena Suvari), le propun să devină vedetele unui nou reality show, "The Bounty Squad", găzduit de Ian Ziering şi Brian Austin Green (ca ei înşişi). Fără să ştie nimeni din echipă, Domino, Ed, Choco şi Alf sunt pe cale să accepte cel mai important caz al lor de până acum.

Domino Harvey, cea care a inspirat filmul lui Tony Scott a murit acasă la ea, în Los Angeles, în seara zilei de 27 iunie 2005, la vârsta de 35 de ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |