SexShop.ro

The Unborn. 2009

The Unborn-Misterul gemenilor.

Cu Gary Oldman, Odette Annable.

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk'): substantiv. Un demon sau sufletul unei persoane decedate care intră în corpul unei persoane vii şi îi dirijează comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasă;

Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atât de întinat de rău încât nu îi este permisă intrarea în Rai. Trebuie să rătăcească veşnic între graniţele celor două lumi, căutând cu disperare un nou trup în care să locuiască. Iar câteodată reuşeşte.

Cu ajutorul lui Sendak, prietena ei cea mai bună, Tomy (MEAGAN GOOD din Saw V, Stomp the Yard) şi iubitul ei Mark (CAM GIGANDET din Twilight, Never Back Down), Casey descoperă sursa unui blestem de familie care datează de pe vremea Germaniei naziste. Este vorba de o creatură ce are capacitatea de a intra în oricine sau în orice şi care devine tot mai puternică cu fiecare posesiune. Odată ce blestemul se dezlănţuie, singura ei şansă de supravieţuire este de a închide uşa ce face legătura cu lumea de dincolo, uşa care a fost lăsată deschisă de cineva care nu a fost născut niciodată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |