SexShop.ro

Fundul Cumnatei

Cum am obiceiul de a umbla creanga cateodata ,de data asta am umblat ,m-am dat pe net aiurea si peste ce credeti ca am dat?.........................

Un articol ce face referire la .."moda fundurilor"
In cazul de fata este vorba de un posterior asa zis regal.Si ca sa fim in trend am zis sa vedem ce funduri sunt ,mai nou,la mare cautare.
Daca pana acum ceva timp se cerea sani marca Pamela Anderson , fund marca J.Lo si alte bazaconii,acum a iesit la rampa (direct de la nunta)fundul cumnatei printului William,cel de-al doilea mostenitor in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.
Sora printesei Kate,Philippa(Pippa Middleton)a devenit peste noapte cea mai dorita femeie din Marea Britanie.Fundul Pippei este cerut din ce in ce mai mult cand este vorba de operatii chirurgicale ale posteriorului.Chirurrgii plasticieni din UK spun ca cererile femeilor de a avea un fund ca sora lui Kate Middleton au crescut cu 500% dupa cum scrie metro.co .uk.

Fenomenul Pipa a devenit o senzatie si in SUA unde medicul Constantino Mendieta sustine ca si el a observat o cerere tot mai mare pentru fundul acesteia.
Trebuie sa recunosc ca am comentat articolul fiindca are un fund interesant ,dar de la asta pana la faptul ca o femeie sa-si "comande" un fund ca al Pippei e putin cam ...
Inteleg sa ceri sa il ridice ,sa il faca ferm,sa il micsoreze ,mareasca,etc,sa il modelezi pe al tau,dar sa il faci ca al altcuiva ma face sa zambesc.
Cum naiba sa il faci de 27 de ani daca al tau e mare si gras si are 50 de ani?
Tai o buca?
Parca si vad o duduie proaspat "reparata" ,molfaind un hamburger si gangurind "am un fund de printesa"
P.S.Totusi merita taiat din el daca stam sa ne gandim ca Pippa a primit din partea unui producator american de filme porno o oferta de 5 milioane de dolari pentru o singura scena jucata intr-o pelicula pentru adulti.

2 comentarii:

Cristian spunea...

fata de ce este prin anglia chiar ca asta e parfum..

Anonim spunea...

nice ass :)

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |