SexShop.ro

Tigara electronica, afacere pentru fumatori

     Mi-as incepe aceasta povestire cu ceva de genul: era intr-o zi frumoasa de toamna in plina criza si cu vantul care batea prim portofel, ma uitam la ultimele 2 tigari ramase in pachet si imi faceam curaj sa mai rezist 3-4 minute fara sa atac vreuna dintre ele.
     M-am gandit atunci ,cum ar fi sa fumez mai ieftin, putin mai sanatos si sa mai si raman cu bani de o bere in buzunar.
    Dupa zeci de tentative esuate de a renunta la fumat,am optat pentru tigarea electronica deoarece este in primul rand un mod mai ieftin de a te bucura de placerea fumatului.
    La inceput am optat pentru cea mai ieftina tigare electronica de pe piata sa fac economie si nu am facut decat sa arunc banutii aiurea,deoarece tigara s-a stricat dupa vreo saptamana.
   Senzatia data de aburul produs de tigara electronica, era aproape identic cu tigara traditionala, deoarece am optat pentru un lichid mentolat, dar costul tigarii, al lichidului la care s-au adaugat si taxele de transport nu m-au ajutat sa fac economie si cred ca am iesit putin mai scump decat in cazul tigarilor clasice.
    Dar fiind hotarat sa renunt la fumat, deoarece cheltuiam in jur de 450 de ron pe luna pe tigari, am luat o alta tigara electronica de data aceasta mult mai scumpa.
    A meritat pe deplin investia.
    Fumez electronic de vreo 6 luni, nu mai tusesc ca eroii, nu imi mai miros hainele a fum, ma pot bucura de placerea fumatului oriunde m-as afla si fara sa ii afectez pe cei din jur.
    Depinde foarte mult tipul de tigara electronica pe care il alegi si
lichidul pe care il folosesti, in concluzie fiind un mod mult mai ieftin
si sanatos de a te bucura de placerea fumatului.
     Cu toate ca se poate fuma oriunde, evitati folosirea tigarii electronice in prezenta unui bodyguard, deoarece, la nivelul lui de inteligenta, riscati sa o luati in freza.... Are ceafa groasa si mintea ingusta.


                                                                         
                                                                          powered by Cuisor

4 comentarii:

guzganu spunea...

fumez 2 pachete de tigari pe zi.As vrea sa incerc si eu tigara electronica.Cu ce model crezi ca ar fi bine sa incerc?

Anonim spunea...

Nu-i cine stie ce. Mai bine cu tigarete atunci. Dar o alternativa ar fi injectoarele acelea de tuburi pentru tigari (goale). Te enervezi la un moment dat tot pregatindu-ti 'otrava', deci vei ajunge sa reduci cantitatea.

guzganu spunea...

Multumesc.Dar despre ce injectoare (tuburi goale) este vorba?Ai un link sau ceva unde pot sa vad?

Anonim spunea...

N-o sa stau acuma sa dau linkuri, dar poti sa dai un search si ai sa gasesti automat. Eventual cauta imagini. Ca sa-ti faci o idee, gandeste-te la tigareta ta fara tutun. Despre asta este vorba.

Trimiteți un comentariu

Pentru o mai buna vizionare porniti filmul,dupa care apasati butonul pauza,asteptati cateva minute si reporniti

 

2011 ©  Copyright by Aventurile lui Habarnam |Powered by MrBonapart3 |